Sisäverhouspaneelit

Puutavaratalon valikoimasta löydät korkealuokkaiset, valmiiksi pintakäsitellyt LuviaWood-sisustuspaneelit. Tutustu paneelien yksilöllisiin ominaisuuksiin ja löydä oman kohteesi vaatimukset täyttävä tuote tai useamman profiilin yhdistelmä. LuviaWoodin helposti asennettavat, valmiiksi pintakäsitellyt paneelit tekevät puusisustamisesta helppoa!

LuviaWood-sisäpaneelien valikoimasta löytyy yleisimmät leveydet ja profiilit. Standardituotteitamme on saatavilla höylättyinä, pintamaalattuna, valkolakattuina tai öljyttyinä. Pintakäsittelyssä käytämme korkealaatuisia tuotteita.

Tarjolla on suomalaisesta havupuusta valmistettua paneelia vaativiin kohteisiin luomaan ylellistä rauhaa. Löydät sisustettavan kohteen tunnelmasta riippuen myös terveoksaisia, leveitä vaihtoehtoja. Helpon asennuksen ansiosta sisustuspaneeliemme avulla syntyy vaivattomasti kaunista ja kestävää valmista pintaa.

HUOM! On tärkeää, että puutavaran lämpötila ja kosteus ovat samat kuin huoneen, johon panelointi tehdään. Älä siis avaa pakkausta heti. Säilytä paneeleja avaamattomassa paketissa vähintään viikon ajan väljästi pinottuna tilassa, johon ne asennetaan.